HEMLEVERANS MED FRYSBIL
Hem
Produkter
Recept
Vårt viltkött
Tillagningstips
Frakt & villkor
Om oss
0
Macka med pulled pork på fasan
En matig macka med pulled pork på fasan, coleslaw med äpple och senapskräm.
Portioner:
4 mackor
Tid:
Över 45 min
Recept – Montering av macka
Du behöver
4 mjuka bröd i valfri form
300 g pulled pork på fasan
4 skedar äppelslaw (recept nedan)
4 msk senapskräm (recept nedan)
grönt
Recept – Äppelcoleslaw
Du behöver
500g spetskål, fint skivad
1 äpple, rivet
3 msk majonnäs
2 msk gräddfil
2 msk hackad persilja
1 msk grovkornig senap
1 skvätt rapsolja
1 skvätt äppelcidervinäger
1 nypa chiliflakes (om man vill)
salt & svartpeppar
Recept – Senapskräm
Du behöver
3 msk majonnäs
2 msk färskost
2 msk gräddfil
1 msk grovkornig senap
Montering av macka
Värm fasanen långsamt, den behöver inte vara het men ska inte vara kylskåpskall.
Skär en skåra i bröden och bred senapskräm på både överdel och underdel.
Fördela grönt, äppelslaw och fasan. Skopa upp marinaden från det dragna köttet och häll över.
Dra några varv med salt & pepparkvarnen.
Äppelcoleslaw
Blanda kål, äpple, persilja, rapsolja, äppelcidervinäger, salt & peppar. Arbeta den gärna i degblandaren (med blandkroken) så mjukas kålen upp.
Blanda ner majonnäs, gräddfil, senap, persilja och smaka av med salt och svartpeppar.
Senapskräm
Blanda samman och smaka av.
Fler recept du kanske gillar:
Lasagne på hjortsalsiccia
Mustig viltgryta
Hjortskavsgryta med lingon